Откриващи събития на Архитектурен Фестивал София 2015

АРХИТЕКТУРЕН ФЕСТИВАЛ СОФИЯ 2015 съвместно със своите партньори има удоволствието да ви покани на подгряващите събития от програмата на фестивала. Преди официалното му откриване (на 17 септември от 18:00 часа в Централен дом на архитекта, ул. Кракра 11) ще бъдат открити 2 изложби, както и ще се проведе един архитектурен тур.

_detski_ochi

вторник – 15 септември 2015

Заповядайте на 15 септември, специално по повод първия учебен ден, в Централен дом на архитекта от 17:00 часа на откриването на детската фотографска изложба София през детските очи. Изложбата е организирана от САБ и Детска Архитектурна Работилница. Организаторите подготвят и работилница, в която децата ще се забавляват и ще могат да изработят колажи, посветени на София.

_fenomenсряда – 16 септември 2015

Заповядайте на 16 септември от 18:00 часа в Зала 1 на Централен дом на архитекта на откриването на впечатляващата мултимедийна изложба Ерата на Кулите – високо издигащи се сгради в Израел: градски решения за бъдещето

Изложбата показва социално-културната сложност на Ерата на Кулите или по-точно – явлението да се строят кули в Израел и Тел Авив. Израелските небостъргачи никога не са били по-високи от сега. Разположени главно в сърцето на страната, те имат основно влияние за градския ландшафт.

National Museum Complexчетвъртък – 17 септември 2015

На 17 септември от 15:00 часа ще се проведе Архитектурен тур в Национална Галерия – филиал „Квадрат 500“ с водещ арх. Николай Борисов от Янко Апостолов Архитекти, автори на съвременната реконструкция на сградата.

 

Веднага след Архитектурния тур от 18:00 часа в Централен дом на архитектите ще се състои Официалното откриване на АРХИТЕКТУРЕН ФЕСТИВАЛ СОФИЯ 2015. След приветствените думи от организаторите, на събитието ще бъде представена и програмата на фестивала.

 

Очакваме ви!


Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *